fredag 23. september 2011

Sunni=modell

Denne uken har vi for det meste chillet og vært på skolen. Har ikke tatt noen bilder heller. I dag skal vi ha en rolig fredag (lage Ine sin mata sweet and sour pasta with shrimpy og kanskje se Les Aristochats, dere skjønner..). I morgen tenkte vi å ta turen til Johnny Depp sitt utested med våre nye venner. Skal visst være ganske kult. Ellers er Au Bonheur des Dames et sinnsykt sted.. Kvelden starter halv 10 med gratis middag og dessert (og gratis drikke til du spyr). I 11-tiden begynner det berømte strippe-showet. Über-kleint!! Klokken 12 slipper gribbene til.. Da blir det fulle lokaler på 5 min. Er drøyt. Vi skjønner at hele konseptet med å lokke unge dumme jenter til utestedet sitt med gratis drikke og mat, for så å ønske guttene velkommen et par timer senere, er ganske low.. Men som fattige studenter utnytter vi oss av den ene middag i uken. Penger spart, alle fornøyd.

Btw!! Sunniva kom nettopp inn døren med en gøøøy nyhet!!!! Sunniva har fått jobbtilbud som modell på Abercrombie and Fitch!!!! Eller, tilbud om intervju. Men uanz, aaaaaweesome.

Nå kan det forresten hende vi går ut likevel.. Paris altså. Sunniva, Hedda og Ingvild ble forresten invitert med noen av modellene på A&F til L'arc i morgen.. De har private table. Kanskje det blir L'arc istedenfor da.. Var forresten på L'arc forrige lørdag. Mhm, på Vip Loungen, på A&F bordet. Men ikke med de digge modellene, med de som eier A&F i Paris. Très cool! L'arc er det sykeste utestedet jeg noengang har vært på.. For det første er det dritvanskelig å komme in. Det er bare menn med dyre dresser og modelljenter der (og oss da, jeg vet..) Sjekk linken: http://larc-paris.com/#/fr/news .. Jaa, jeg vet hva dere tenker. Men så lenge man ordner seg, tar på seg en fin kjole, høye hæler og ser noenlunde bra ut kommer man inn. Vi ble sluppet inn etter at de to svææære vakter målte oss opp og ned i ca. 2 min før de sa: okaay... Confidence boost...

Her er et artig bilde av Hedda fra L'arc!


På søndag fikk vi forresten vite at David Guetta var på L'arc samtidig som oss...... Hva faen drev vi med??


Sunniva og meg på Bus Palladium, for der har vi også vært!!

Jaja, nå er det mat i heimen. Snakkes!!!

Anna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar