tirsdag 14. februar 2012

God morgen!

Rise and shine!
Jeg har blitt skikkelig god til å eksprementere på kjøkkenet! Har prøvd meg på litt forskjellige varianter av havrelapper i det siste. Fant en oppskrift i et blad i vinter. Tror det var Stella. Sunt og godt. Nam!




HAVRELAPPER MED BÆR OG VANILJEYOGHURT

Ingridienser
- 1 egg
- 1/2 ss honning
- 1/2 dl havregryn
- 50 gram sammalt hvete, grov
- 1/4 ts bakepulver
- 1 ss rapsolje
- 1/2 dl mager kesam
- 1 dl melk
- 1 ss smør til steking
- 1 ss valnøtter, hakket
- 30 gram bringebær
- 30 gram blåbær
- 1 beger vaniljeyoghurt, porsjonsstørrelse

Slik gjør du
1. Bland sammen alle ingridiensene. Røren skal være glatt og må hvile i 30 min før steking
2. Stek lappene i en panne med litt smør


Siden røren må stå og hvile, noe som er litt kjipt, er det lurt å lage den dagen før og sette den i kjøleskapet over natten.  Jeg har ikke prøvd med bringebær og blåbær i røren, de hadde det ikke på nærbutikken, men tror det er yammi!


Anna

2 kommentarer: