tirsdag 14. februar 2012

Skillingsbollesøndag

Hei og hopp!

Beklager for særs lite blogging i det siste. Vi har fortsatt ikke internett (..) OG, vi har begynt på skolen! Woho, spennende. Vi går på skolen fra 8-10 hver dag hele uken. Derfor blir det tidlig i seng for å stå opp 06.15. Høres kjipt ut, men vi liker egentlig å legge oss tidlig og komme inn i en god døgnrytme (slik at vi kan ta den helt ut i helgene!! neida..). Det blir spesielt digg til våren å ha hele dagen etter 10 til å gjøre hva vil vil! Annen hver uke har vi 3 timer dagen. Da har vi en time med phonetikk, der vi skal finpusse uttalen. Vi kommer i klasse med mennesker som sliter med det samme som oss. Så det blir bra! Det er nemlig veldig mange asiatere i klassen vår, egentlig på hele Sorbonne, og (ikke frekt ment) det er helt umulig å forstå hva mange av de sier! Stor utfordring i "snakk sammen to og to-oppgavene". 

På søndag dro vi til Christiane og Sindre for å lage mat og kose oss (egentlig skulle vi lære Christiane å lage mat, men vet ikke hvor mye hun fikk med seg..) Jeg lagde min berømte (ja, den er blitt berømt) fullkornspasta med scampi og squash. Nam! Etterpå lagde Sunni og Ada skillingsboller. Det var helt fantastisk. 

Vi har det fortsatt supert. Ble forresten plussgrader i går!!! Så nå går det oppover. Happy. I morgen får vi besøk!!!! Gleder meg!!








Ha en fortsatt fin Valentinsdag alle! Vi skal lage pannekaker og se nyeste GG-episode!

Anna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar